www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

The Great Update – Woensdag

30 augustus 2017 Staatsbosbeheer in Vlieland

Al sinds 2009 is Vlieland het decor van het populaire festival Into The Great Wide Open. En vanaf morgen t/m zondag 3 september is het weer zover! Ook voor de boswachters is dit ieder jaar een feestje. Zij zijn immers gastheer/vrouw tijdens het festival en gedurende deze dagen op verschillende locaties te vinden. In ‘The Great Update’ delen we vanaf vandaag iedere dag een festivalupdate.

Samenwerken

Een festival met zoveel bezoekers vraagt om een goede samenwerking tussen Staatsbosbeheer en de festivalorganisatie. En die is er gelukkig! De natuur geeft de grenzen aan en de boswachters zitten hier bovenop. Meer over deze samenwerking vind je op de website onder inspirerende voorbeelden.

Wat kan je verwachten?

Goed, genoeg serieus gebabbel. Tijd om alvast kort door te nemen wat je kunt verwachten de komende dagen. Als festivalbezoeker vind je ons o.a. in het programmeringsboekje. In dit boekje staat een plattegrond van het eiland (zie onderstaande afbeelding). Op deze plattegrond vind je acht uitzichtpunten waarvan wij vinden dat je daar het échte grote wijde open kunt ervaren. Daarnaast zie je 4X een Staatsbosbeheer keet staan. Verspreid over de komende dagen kun je langs de keet voor meer informatie over de omgeving. De verrekijkers liggen voor je klaar!

Bewegend beeld

Ieder jaar maken we met alle boswachters van het eiland een filmpje. Een still uit dit filmpje is tijdens het festival te zien op de boot van Rederij Doeksen maar alle foto’s van onze uitzichtpunten vind je in onderstaande video.

En er is meer!

Naast dat je de komende dagen deze updates op het blog kunt checken delen we nog meer online.
Via de Facebookpagina van kampeerterrein Lange Paal gaan we af en toe live om te laten zien hoe tof logeren bij de boswachter is. Blogger Marion deelt op het blog thedutchadventureseeker.com haar ervaringen op het kampeerterrein. Ook posten we regelmatig wat instastories op het Instagramaccount van Staatsbosbeheer én vliegen de tweets je om de oren.

Weten wie er twitteren op Vlieland? Dan is dit je lijst:
Boswachter Anke
Boswachter Amanda
Boswachter Carl 
Boswachter Sonja
Boswachter Piet
Boswachter Jan

Tot op het volgende blog of op het eiland natuurlijk!
Namens de boswachters,
Lisanne de Boer

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog