www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Joehoe, wie doet er weer mee? Wees welkom bij de Natuurwerkdag op Vlieland.

20 oktober 2017 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland
natuurwerkdag 2017

Deze duin vallei gaan we vrij maken.

We hopen op Zagers (uiteraard met de hand), Slepers en Scheppers bij de Natuurwerkdag. Jong en wat ouder zijn zaterdag 4 november van harte welkom om mee te helpen een mooie duinvallei vrij te maken van bomen en andere begroeiing.
Wij zorgen voor een stevige lunch en we starten om 10.00 uur bij de Afloop/Postweg. (Tussen het dorp en de Lange Paal).

 

Natuurwerkdag; grootste vrijwilligers inzet van Nederland.

Op 4 november vindt landelijk de Natuurwerkdag weer plaats. Duizenden vrijwillige handen gaan dan overal in Nederland aan het werk, om een stukje natuur weer te herstellen, toegankelijk, of veilig te maken.

HIER is van alles te zien, wat er landelijk die dag plaats vindt. Het gaat hier over de grootste vrijwilligersinzet van Nederland, dus wie doet er mee op Vlieland?

Vlieland doet weer mee!

Verzamelen dus om 10.00 uur bij de afslag Afloop, langs de Postweg, ongeveer 2 km buiten het dorp. Wij zorgen voor een stevige lunch, gereedschap en werkhandschoenen. We moeten wel even weten op hoeveel vrijwillige handen we kunnen rekenen, dus meld je aan bij collega Pieter Schaper via een mail naar P.Schaper@staatsbosbeheer.nl .

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog