www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Op naar het nieuwe jaar!

23 december 2018 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland
zonsopkomst

Zonsopkomst op Vlieland.

Het oude jaar is bijna voorbij en we kijken uit naar 2019. De natuur heeft geen idee van Kerst, oud en nieuw jaar. Eb en vloed, wind, temperatuur, regen en zon daar reageert de natuur dan weer wel op. Duizenden gasten zullen weer gaan genieten van al het mooie wat Vlieland te bieden heeft. En de Vlielanders zelf? Genieten die ook van de mooie plek waar ze wonen? Dat doet iedereen op zijn eigen manier natuurlijk.

Jaarbeelden  in de bus.

Als het goed is, hebben alle Vlielanders ons jaarbeeld in de bus gehad. Deze heeft een beetje een andere opzet dan andere jaren. We vertellen als Staatsbosbeheerders op Vlieland ons verhaal. Uiteraard met mooie plaatjes.

Heb je geen jaarbeeld gezien? Kom dan even langs op Dennenlaan 4, zo lang de voorraad strekt is daar nog een exemplaar te krijgen. En we blijven het zeggen; heb je vragen, opmerkingen, ideeën? Kom langs! Meningen gebaseerd op aannames in plaats van feitelijke kennis zijn gemakkelijk gemaakt.

Goede wensen.

We wensen je een mooie Kerst met veel licht en voor 2019 alles wat goed is. Geniet ook komend jaar weer van ons mooie Vlieland. Heel graag tot ziens!

Nog op zoek naar goede voornemens? Ga een keer mee op een excursie. In Waddencentrum en Zeeaquarium De Noordwester zijn onze excursies te boeken. Ook via het internet. Kijk HIER (even dubbel klikken) maar eens.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog