www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

NL-Doet! Ook bij Staatsbosbeheer Vlieland; doe je mee?

11 maart 2020 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland
Duin wordt weer zichtbaar

Vuurboetsduin wordt weer zichtbaar

UPDATE: Organisatie NLdoet heeft vanwege de ontwikkelingen rond het coranavirus besloten dat het niet verantwoord is om de geplande activiteiten komend weekend door te laten gaan. Als Staatsbosbeheer een nieuwe datum heeft, melden we dat op dit blog.

Aanstaande zaterdag worden er in heel Nederland heel wat handjes uit de mouwen gestoken. Op allerlei manieren samen vrijwilligerswerk doen is leuk, goed en het verbindt mensen met elkaar. NL Doet... zelfs de Koning en Koningin doen mee!
Onze collega Amanda Lijnema heeft het idee opgevat, om ook op Vlieland iets te organiseren. Het zal niet raar gevonden worden dat dat 'iets in de natuur' is.

Wat, waar, wanneer en waarom…

We gaan zaterdag op het Vuurboetsduin weer verder met het zagen van kleine bomen. Hierdoor wordt dit mooie stukje Vlieland weer zichtbaar als duin. Er wordt gewerkt van 10.00 uur tot 15.00 uur.
Je kunt je melden bij de keet bovenop het Vuurboetsduin (op het pad van de woningen).

Wij regelen werkhandschoenen, zagen en zorgen voor drinken en lunch! Of je nu een uurtje komt helpen of de hele dag: we vinden het leuk als je komt! Aanmelden kan HIER .
Voor vragen bel Amanda Lijnema op 0612978702

Kinderen onder de 10 jaar zijn welkom als er een ouder mee komt.

Graag tot zaterdag!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog