www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Doe je mee om Vlieland nog mooier te maken?

26 augustus 2021 Boswachter Anke Bruin-Kommerij in Vlieland
duin in bloei

Duin in bloei

De terreinbeheerders van Natuurmonumenten, It Fryske Gea en Staatsbosbeheer zijn samen met de provincie Fryslân, Merk Fryslân en Toerisme Alliantie Friesland het bezoekersonderzoek gestart om erachter te komen hoe bezoekers van natuurgebieden in Fryslân deze gebieden waarderen. De uitkomsten van dit onderzoek dragen bij aan de toekomst op het gebied van voorzieningen en recreatiemogelijkheden binnen deze natuurgebieden.
Ben je onlangs op Vlieland geweest of woon je hier? Vul dan de volgende enquête (ca. 10 minuten) in en help mee met het verbeteren van natuur en recreatie in onze provincie.


Bezoekersonderzoek Fryslân: help jij mee de natuurgebieden op Vlieland te verbeteren?

Om erachter te komen hoe bezoekers van natuurgebieden in Fryslân deze natuurgebieden waarderen, zijn de terreinbeheerders van Natuurmonumenten, It Fryske Gea en Staatsbosbeheer samen met provincie Fryslân, Merk Fryslân en Toerisme Alliantie Friesland het bezoekersonderzoek gestart. Met dit onderzoek willen de samenwerkende partijen er onder andere achter komen wat de populaire gebieden zijn in Fryslân, welke activiteiten er worden ondernomen en hoe deze uitstapjes worden gewaardeerd. De uitkomsten van het onderzoek helpen bij het maken van toekomstige keuzes over recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Dus, ben je onlangs op Vlieland geweest of heb je het geluk hier te wonen? Vul dan nu het bezoekersonderzoek in via HIER dubbelklikken.  en help mee met het verbeteren van natuur en recreatie op ons eiland.

 

reageren

geef een reactie

 • Broek,van den
  26 augustus 2021 om 13:04

  Fantastische natuur ,alleen zijn wij teleur omde kroonspolder vroeger keek je met een kijker goed naar de lepelaars. Nu lopen iedere keer rumoerige bezoekers over het pad naar de kolonie. Jammer!!!

  • Broek,van de
   26 augustus 2021 om 13:05

   Fantastische natuur ,alleen zijn wij teleur omde kroonspolder vroeger keek je met een kijker goed naar de lepelaars. Nu lopen iedere keer rumoerige bezoekers over het pad naar de kolonie. Jammer!!!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog