www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

Ga met ons mee op pad!

14 juni 2013 staatsbosbeheerzuidholland in Zuid-Holland

Door gastblogger en gids Nico van Os

De eerste 2 nachtegalen-excursies in Berkheide zitten erop. Ondanks de verlengde koude winter was er veel te zien en te horen. NIet alleen gaven de nachtegalen een prachtig concert, er werd ook genoten van de vossen en reeën die zich volop lieten zien. De nachtegalen verlaten straks weer ons land, maar nu worden de jonge vosjes steeds stoerder, dus wie weet ziet u die wel als u een volgende excursie meegaat. En natuurlijk worden de nachtegalen opgevolgd door andere vogels, misschien zingen ze dan wel niet zo mooi, maar als je van die zang geniet tussen de bloeiende meidoorns of vlieren dan kun je zelfs van zoiets ‘wreeds’ als een havik die een konijn pakt nog het mooie of in ieder geval het unieke inzien. Ga met ons mee op pad!

meer info

20130613-204341.jpg

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog