www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

Het Haagse Bos is een topattractie!

7 juli 2014 staatsbosbeheerzuidholland in Zuid-Holland

stempel_JennyvanLeeuwenNatuur in de stad

Minimaal 3 miljoen bezoekers komen jaarlijks in het Haagse Bos recreëren. Sommigen doen elke dag een ommetje tijdens de lunch of met de hond of hardlopend. Anderen komen zo nu en dan eens met hun kinderen naar een van de speelbossen, of om te wandelen, fietsen of te picknicken. Ook zijn er veel forensen die van en naar het werk door het bos rijden; heerlijk toch?! In mijn werk als boswachter zorg ik er met mijn collega’s voor dat mensen bij ons terecht kunnen om te recreëren. Als je dan op een drukke dag in het Haagse Bos bent, dan geeft dat veel voldoening. Al die mensen die genieten van dit mooie bos. Daar doe je het voor!

Bekijk mijn filmpje maar eens:

[youtube=http://youtu.be/V-4tMw_yttw]

Als u hier geen filmpje ziet, ga dan naar http://youtu.be/V-4tMw_yttw

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog