www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

Project voor jong en oud in Haagse Bos doet mee aan VOORbeeld-verkiezing 2017

7 april 2017 Boswachter Jenny van Leeuwen in Zuid-Holland

Direct aan mijn werkplek het Haagse Bos ligt zorgcentrum Cato Bezuidenhout. Hier wonen ouderen met uitzicht op het prachtige bos. Maar het blijkt voor hen toch vaak lastig om het bos ook in te gaan. Daar wil ik verandering brengen! En dat kan nu, met jouw hulp, want wij doen mee met de VOORbeeld-verkiezing 2017.

Net als ouderen, komen ook veel kinderen tegenwoordig veel te weinig in aanraking met natuur. Daarom is er nu een hele mooie kans om deze twee groepen bij elkaar te brengen. In het project ‘Leg de Groene Loper uit, voor jong en oud!’ gaan de bewoners van het zorgcentrum Cato Bezuidenhout en kinderen uit de buurt sámen op excursie gaan in het Haagse Bos.

Dit project doet mee aan de VOORbeeld-verkiezing 2017, waar een bedrag te winnen is van €40.574 om het project te realiseren. We doen dit samen met NatuurWijs (een stichting voor kind & natuur educatie) en zorgcentrum Cato Bezuidenhout.

Om de wedstrijd te winnen, hebben we stemmen nodig. Veel stemmen, want alleen de eerste twee projecten met de meeste online stemmen gaan rechtstreeks door naar de finale. Je kan nu je jouw stem uitbrengen op mijn project. Doe dit snel, want op 25 april is het stemmen alweer voorbij.

Stemmen doe je via deze link. Scroll op de pagina naar beneden en log in met je LinkedIn én/of Facebook profiel om te stemmen. Per persoon kan je via zowel je Facebook en LinkedIn account 10 punten geven. In totaal dus 20 punten.

We hopen dat we de finale gaan halen en dit mooie project uit mogen gaan voeren. Kan ik rekenen op jouw stem? Delen is ook heel fijn! Dankjewel!

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog