www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

Condoleances voor Jenny van Leeuwen

8 oktober 2019 staatsbosbeheerzuidholland in Zuid-Holland
boswachter Jenny

We krijgen veel berichten naar aanleiding van het overlijden van onze collega Jenny van Leeuwen. In het kantoor van Staatsbosbeheer in Den Haag ligt vanaf vandaag een condoleanceregister.

Veel mensen hebben een boodschap achter gelaten op het blog, of op een andere manier een bericht gestuurd. De grote hoeveelheid berichten geeft ons troost.

Bij het kantoor van Staatsbosbeheer in Den Haag ligt vanaf vandaag een condoleanceregister. Mensen die hier een bericht willen achterlaten, kunnen daar tot en met aanstaande donderdag (10 oktober) tussen 9 en 15 uur terecht.

Adres: Staatsbosbeheer, Boslaan 12, Den Haag

reageren

geef een reactie

 • H.M. Vermolen Gambieraki
  22 oktober 2019 om 16:37

  Ik las zojuist in het Bezuidenhout Nieuwskrantje het bericht dat Jenny is overleden. Waaraan en waarom zijn vragen die hier niets aan kunnen veranderen helaas en daarom ook niet nodig om gesteld te worden. Jenny heb ik een paar keer ontmoet o.a. tijdens wandelingen door het Haagse Bos en later toen ik een memoriam plaatje wilde plaatsen voor mijn in 2012 overleden echtgenoot. Zij had zo’n enorme levenslust en oog voor detail in de natuur dat zij mij toen heel goed heeft geholpen een keuze te maken. Ik hoop dat er voor haar ook iets van een memoriam geplaatst kan worden in het door ook haar zo geliefde Haagse Bos. Zij had een fantastische baan en collega’s en was hierdoor ook zo gedreven in haar werk. Ik wens een ieder die dicht bij haar stond veel sterkte toe met dit verlies.

  Groet,
  Hetty Vermolen-Gambieraki

 • Carien van den Tweel
  14 oktober 2019 om 10:30

  Jenny……..ik ben er stil van.
  Gecondoleerd aan iedereen die haar lief had.
  ­čî╣

 • F.J.M.Bijloos Zwanikken
  8 oktober 2019 om 23:38

  Geacht Staatsbosbeheer,
  *Ik ben ontsteld over het bericht van het overlijden van uw collega Jenny van Leeuwen. Gecondoleerd,
  F.J.M. Bijloos Zwanikken

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog