www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

Herinneringen aan Jenny van Leeuwen

27 november 2019 Boswachter Linda Groeneveld in Zuid-Holland

Onze geliefde collega Jenny van Leeuwen overleed begin oktober plotseling. Haar vrienden en familie organiseren op vrijdagavond 20 december a.s. een speciale voorstelling van de film ‘Backyard Wilderness’, de film waar Jenny haar stem aan leende.

Film in Omniversum

De film wordt op grootbeeld vertoond in Omniversum in Den Haag. Ook wordt op deze avond het bijzondere kinderboek van Jenny officieel gepresenteerd. Iedereen die deze avond wil bijwonen, is uiteraard van harte welkom. Er zijn echter wel een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang met het bestellen van een kaartje. Kaarten voor deze avond zijn te bestellen bij Omniversum.

Kinderboek

Jenny maakte zowel de foto’s als de versjes voor het kinderboek ‘Wilde Dieren – Fotoversjes uit de natuur’. Het boek is na afloop van de film te koop in de foyer en is nu al te bestellen via de website www.fotoversjes.nl. De opbrengst van deze benefietvoorstelling en het boek van Jenny gaat naar het Wereld Natuur Fonds.

reageren

geef een reactie

  • Marjan Jansen
    30 november 2019 om 18:30

    Wat een prachtig eerbetoon aan een bevlogen mens!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog