www.boswachtersblog.nl/ boswachtersblog

Colofon

De website boswachterblogs.nl is ontwikkeld door Staatsbosbeheer in samenwerking met Eagerly Internet. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie van Staatsbosbeheer.

Disclaimer Boswachtersblog.nl
De informatie op deze blogs wordt met grote zorgvuldigheid samengesteld. Staatsbosbeheer is echter niet aansprakelijk voor schade ten gevolge van het gebruik (of de onmogelijkheid van het gebruik) van dit platform, daaronder begrepen schade ten gevolge van virussen of de onjuistheid of onvolledigheid van de informatie. Staatsbosbeheer is niet verantwoordelijk voor informatie die door derden op Boswachterblogs.nl wordt geplaatst. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht
Alle teksten en afbeeldingen op Boswachtersblog.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?

Huisregels en gebruiksvoorwaarden
Wij hopen dat de gesprekken die plaatsvinden op Boswachterblogs.nl opbouwend, constructief, informatief en informeel zijn. Alle reacties die bezoekers bij blogberichten achterlaten, dienen gerelateerd te zijn aan onze organisatie of aan de Nederlandse natuur. De reacties, berichten, foto’s en filmpjes die bezoekers bij blogberichten plaatsen, sluiten niet per definitie aan bij de visie van Staatsbosbeheer.

Monitoring van Boswachterblogs.nl
Staatsbosbeheer monitort de berichten en reacties om gesprekken en discussies overzichtelijk te houden. Wanneer discussies heel veel reacties of berichten oproepen, wordt een gesprek onoverzichtelijk. Staatsbosbeheer kan in dat geval zonder opgaaf van reden een discussie verwijderen. Staatsbosbeheer let er daarnaast op dat alle reacties voldoen aan de huisregels van Boswachtersblog.nl (zie hieronder) en behoudt zich het recht om berichten en reacties te verwijderen wanneer dat niet het geval is.

Huisregels

 • Plaats alleen reacties die gerelateerd zijn aan Staatsbosbeheer of aan de Nederlandse natuur.
 • Beperk je in reacties op blogberichten tot het onderwerp waar het bericht over gaat.
 • Wanneer je reageert op een persoon, plaats dan zijn of haar naam bovenaan in jouw reactie zodat de ontvanger van het bericht ziet dat je het gesprek aangaat.
 • Promotie van (eigen) producten of diensten en/of advertenties zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om een activiteit i.s.m. Staatsbosbeheer die ook is aangemeld bij Staatsbosbeheer.
 • Respecteer rechten van derden en gebruik geen teksten of afbeeldingen waarop copyright en of andere rechten van derden rusten, zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende(n).
 • Behandel elkaar met respect en gebruik geen beledigende, kwetsende, dreigende of hatelijke taal. Gebruik geen scheldwoorden en schrijf niet uitsluitend in hoofdletters (caps lock). Dat staat op internet gelijk aan schreeuwen.

Staatsbosbeheer verbergt/verwijdert berichten of reacties van Boswachterblogs.nl als:

 • Deze niet aan de huisregels voldoen.
 • Deze uitlatingen bevatten die Staatsbosbeheer en/of andere lezers treiteren, discrimineren, stalken, misbruiken, kwetsen of bedreigen, of als uitlatingen op die wijze kunnen worden opgevat.
 • Er sprake is van laster, misleiding, haat zaaien of opzettelijk kwetsen, of als uitlatingen als zodanig kunnen worden opgevat.
 • De afzender de wettelijke rechten (waaronder het recht op privacy) van anderen schendt.
 • De afzender links toevoegt naar bestanden of websites die virussen, corrupte bestanden, malware of programma’s die de werking van iemands computer kunnen schaden.
 • Een persoon reacties bij herhaling plaatst, zonder inhoudelijke toevoeging.
 • Er sprake is van ‘linkbaiting’, dat is het plaatsen van een link met als doel traffic naar je eigen website te realiseren.