www.boswachtersblog.nl/ Ameland

Kom fietsen op vrijdag 27 mei

17 mei 2022 Boswachter Fabienne Bunicich-Droste in Ameland
Fietsdag

Fietsdag op Ameland! Georganiseerd door Staatsbosbeheer. Vrijdag 27 mei kun je starten tussen 10 en 12 uur vanaf het beeld Ritskemooi te Buren. Een tocht van ongeveer 20 km. Deelname is gratis. Voor jong en oud. Graag tot dan!

lees meer

Milieujutten op Engelsmanplaat

4 april 2022 Boswachter Fabienne Bunicich-Droste in Ameland
Afvalcontainer op Engelsmanplaat

Engelsmanplaat, een zandplaat tussen Ameland en Schiermonnikoog met een hoge natuurwaarde voor de vogels, heeft een afvalcontainer gekregen. Deze afvalcontainer is bevestigd op de Wad-wachtpost de Kalkman en er is voor een ontwerp gekozen dat water en wind bestendig is.

lees meer

Herdruk getijdenkalender

16 februari 2022 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland

Herdruk van de getijdenkalender. Nu met aanpaste zomertijd, maanstanden en extra waterstanden van badstrand Nes en het Amelander gat..

lees meer

Onze boswerkzaamheden op een rij

26 januari 2022 Boswachter Fabienne Bunicich-Droste in Ameland

Komende weken is Staatsbosbeheer bezig met boswerkzaamheden. Deze zullen worden uitgevoerd in de bossen van Hollum, Ballum en Nes.

lees meer

De enige echte kerstboom zaag je zelf!

6 december 2021 Boswachter Marjan Veenendaal in Ameland
de mooiste kerstboom zaag je zelf

De enige echte kerstboom zaag je zelf! Op 10 en 11 december kan iedereen onder het genot van kerstmuziek en een lekkere kop chocolademelk weer een eigen kerstboom zagen op Ameland. Staatsbosbeheer is er klaar voor en ontvangt je weer bij de BP plas tegenover het Ballumerbos. Kom jij ook? Ga samen met je familie lekker buiten aan de slag.

lees meer
meer berichten
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog