www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Online bekendmaking winnaar Groene Twinkeling 2021

22 uur geleden Boswachters in Overijssel

Dit mag je niet missen! De winnaar van de Groene Twinkeling 2021 wordt 1 februari om 16 uur online bekend gemaakt. Daar kunnen meer vrienden van de Groene Twinkeling bij aanwezig zijn dan ooit te voren. En nog een extra verrassing: maak kans op een wandeling met de boswachter! Stuur een foto van je favoriete groene plek van natuur in jouw buurt en wie weet mag jij met de boswachter op pad.

lees meer

Herstel veenmosrietland noodzakelijk voor natuurkwaliteit De Weerribben

4 dagen geleden Boswachter Denny Kroeze in Overijssel

Natuur spreekuur! Buurtbijeenkomsten, informatiewandelingen en andere activiteiten over de werkzaamheden in De Weerribben kunnen niet doorgaan. Daarom is er elke dinsdag telefonisch spreekuur van 9 tot 10 uur. Bel de boswachter voor vragen over de werkzaamheden die op dit moment worden uitgevoerd en die zo hard nodig zijn om de natuur in De Weerribben te versterken.

lees meer

De laatste blog…

13 januari 2021 Boswachter Kees Jan Westra in Overijssel
Terhorsterzand, Drenthe

Boswachter Kees Jan Westra schrijft voor de laatste keer een boswachtersblog voor Staatsbosbeheer in Salland, vanwege een nieuwe baan bij Staatsbosbeheer in Drenthe. Hij blikt terug op zijn tijd in Salland.

lees meer

Picknick in de sneeuw

18 december 2020 Boswachter Ine Nijveld in Overijssel

Een dia uit 1970 geprojecteerd naar het nu

lees meer

Dit zijn de finalisten van de Groene Twinkeling 2021!

18 december 2020 Boswachters in Overijssel

Een rijkdom aan planten en dieren vertegenwoordigt een grote economische en maatschappelijke waarde. Ondernemers die dit begrijpen geven biodiversiteit een plek in hun bedrijf. Zij dragen bij aan duurzame economische groei en gezondheid. Die bedrijven in Overijssel maken kans op de Groene Twinkeling. De biodiversiteitprijs van Overijssel wordt voor de tiende keer op rij uitgereikt. Dit zijn de kanshebbers voor 2021!

lees meer
meer berichten
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog