www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Groene Trainees gezocht: Escape into the forest!

31 seconden geleden Boswachter Jael Bergwerff in Veluwe

Wil jij deze zomer drie dagen in de week praktijkervaring opdoen op het gebied van natuur, communicatie en eventmanagement bij IVN Natuureducatie en Staatsbosbeheer? Meld je aan voor Groen Traineeship: Escape into the forest! Met een groep jongeren van 16 t/m 27 jaar organiseer je een escaperoom in de natuur. Ontwikkel nieuwe skills, bouw aan je netwerk, vergroen je cv en leer een heleboel leuke mensen kennen!

lees meer

Inloopmiddag buiten over natuurherstel Kootwijkerveen

6 mei 2022 Boswachter Laurens Jansen in Veluwe

We organiseren op zaterdag 21 mei tussen 13:00 en 15:00 een inloopmiddag buiten bij het Kootwijkerveen op de Veluwe. In het najaar van 2022 zal Staatsbosbeheer in samenwerking met provincie Gelderland herstelwerkzaamheden uitvoeren in dit gebied om de natuurkwaliteiten te verbeteren.

lees meer

De schetssessie Zandenbosvennen

2 mei 2022 Boswachter Alex Plantinga in Veluwe

Dinsdag 29 maart is de tweede klankbordgroep sessie geweest. Iedereen heeft individueel toegelicht wat hij of zij belangrijk vindt en waarom. Er is een presentatie gegeven die door de bewoners gezamenlijk is opgesteld en tijdens de schetssessie zijn alle wensen, ideeën en oplossingsrichtingen besproken en op gebiedskaarten ingetekend.

lees meer

Genoeg te doen op ’t Leesten!

22 april 2022 Boswachter Jael Bergwerff in Veluwe

Bij het Informatiecentrum op ’t Leesten in Ugchelen is de komende tijd weer veel te beleven! Er staan leuke wandelingen op stapel, kinderactiviteiten maar ook bijvoorbeeld fietstochten met bezoek aan Radio Kootwijk. Voor ieder wat wils dus en altijd wel iets leuks te doen. In deze blog een overzicht van de komende activiteiten.

lees meer

Aftrap van de klankbordgroep Zandenbosvennen

16 maart 2022 Boswachter Alex Plantinga in Veluwe

In samenwerking met de klankbordgroep ‘Zandenbosvennen’ in Nunspeet is deze blog opgesteld. Om het proces en de uitkomsten van de klankbordgroep sessie te volgen lees dan verder.

lees meer
meer berichten
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog