www.boswachtersblog.nl/ Veluwe

Hoogste punt Informatiecentrum het Leesten

4 november 2019 Boswachter Laurens Jansen in Veluwe

De nieuwbouw van het Informatiecentrum op Het Leesten in Ugchelen loopt op schema. Het hoogste punt is over een aantal weken een feit. Dat viert Staatsbosbeheer donderdag 14 november vanaf 15.30 uur bij het gebouw met een feestelijke openingshandeling voor omwonenden en geïnteresseerden. Er is ook gelegenheid tot het bekijken van de laatste bouwtekeningen.

lees meer

Op zaterdag 2 november is het weer tijd voor de Natuurwerkdag!

23 oktober 2019 Boswachter Laurens Jansen in Veluwe

Op zaterdag 2 november is het weer tijd voor de Natuurwerkdag! Samen met vele enthousiaste vrijwilligers en deelnemers gaat Staatsbosbeheer Veluwe dit jaar aan de slag op het Kootwijkerzand. Komt u ons helpen?

lees meer

Beleef de IJssel!

20 september 2019 Boswachter Jael Bergwerff in Veluwe

Staatsbosbeheer, de Ijsselbiënnale en andere partijen werken samen om de “Dag van de IJssel” te organiseren. Er zijn allerlei initiatieven langs de hele IJssel bedacht om deze dag te vieren, van Arnhem tot Kampen. Kom op 28 september de IJssel beleven!

lees meer

He lekker, het regent weer! Zijn de Renkumse wandelpaden regenproof?

19 augustus 2019 Boswachter Jael Bergwerff in Veluwe

Boswachter Jaël is blij met de regen. Niet alleen omdat de planten en dieren snakten naar water, maar ook omdat ze nou juist de wandelpaden bij Renkum ‘regenproof’ had gemaakt. En tja, als het dan maar niet regent, weet je niet of het werkt…

lees meer

Informatiepunt Natuurbrand op Radio Kootwijk

9 augustus 2019 veluwe in Veluwe

Deze zomer geeft de brandweer Noord- en Oost-Gelderland gratis advies en informatie over natuurbrandpreventie aan bezoekers van Radio Kootwijk. In de watertoren is daarvoor een special infopunt geopend. Weten hoe je brand kunt voorkomen en wat je moet doen als er toch brand uitbreekt? Kom dan langs!

lees meer
meer berichten
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog