www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Boswachters zoeken leukste hond van Noord-Holland

1 dag geleden Boswachter Samuelle van Deutekom in Schoorlse Duinen

De natuur is een prachtige plek om je hond uit te laten. Honden mogen de ene helft van het jaar in bepaalde delen van het natuurgebied loslopen, maar vanaf maart moeten ze aan de lijn, omdat dan het broedseizoen begint. Om hondenbezitters hier op een opvallende manier aan te herinneren, start Staatsbosbeheer een voorjaarscampagne. Hiervoor zoeken de boswachters de leukste hond van Noord-Holland als boegbeeld.

lees meer

Goede voornemens, wees lief voor de natuur.

5 januari 2022 Boswachter Samuelle van Deutekom in Schoorlse Duinen

Goede voornemers, wie heeft ze niet? In januari beginnen we dapper met nieuwe gewoontes. Meer sporten, gezonder eten of minder tijd op je telefoon. Mocht je nog op zoek zijn naar goede voornemens, dan weet ik er nog wel een paar. Wees lief voor de natuur met deze voornemers.

lees meer

Stage bij Staatsbosbeheer

20 december 2021 Boswachter Samuelle van Deutekom in Schoorlse Duinen

Lees hier de ervaringen van stagiair Thijmen.

lees meer

Handen uit de mouwen tijdens Natuurwerkdag

2 november 2021 Boswachter Mikal in Schoorlse Duinen

Op zaterdag 6 november gaan we wat leuks doen en jij kunt meehelpen! We doen namelijk mee aan de landelijke Natuurwerkdag. In de Schoorlse Duinen en het Dijkgatbos kun je samen met de boswachters aan het werk om de natuur een handje te helpen, ook als je geen ervaring hebt met werken in de natuur.

lees meer

Staatsbosbeheer organiseert excursie in Schoorlse Duinen over de vervolgwerkzaamheden in het Dr. Van Steijnbos

2 november 2021 Boswachter Samuelle van Deutekom in Schoorlse Duinen

Staatsbosbeheer organiseert op zaterdag 13 oktober om 10.00u een excursie over de vervolgwerkzaamheden in de Schoorlse Duinen, bij het Dr. Van Steijnbos. Deelnemers bezoeken samen met de projectleider het gebied. Hier worden de werkzaamheden toegelicht en is er ruimte om vragen te stellen.

lees meer
meer berichten
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog