www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Door de ogen van de boswachter: Klein, maar van grote betekenis

8 januari 2024 Boswachter Manon van Wesel in Fryslân

Boswachters van Staatsbosbeheer Manon van Wesel en Paula Swinkels schrijven elke maand beurtelings een column in de Nieuwe Ooststellingwerver en de Stellingwerf. Zij nemen de lezer in korte verhalen mee op ontdekkingstocht door de natuur van Oost- en Weststellingwerf. Deze week is het de beurt aan Manon van Wesel.

lees meer

Van de regen in de drup

30 november 2023 Boswachter Paula Swinkels in Fryslân

Elke maand schrijven boswachters Manon en Paula een column over de Friese natuur. Naast deze blog verschijnt de column ook in de krant De Stellingwerf. Deze maand: Van de regen in de drup…

lees meer

Een leuk hoedje op een steel

6 november 2023 Boswachter Manon van Wesel in Fryslân

Elke maand schrijven boswachters Paula en Manon een column over de Friese natuur. Naast deze blog verschijnt de column ook in de krant De Stellingwerf. Deze maand: Een leuk hoedje op een steel.

lees meer

Krijg de kriebels!

19 oktober 2023 Boswachter Paula Swinkels in Fryslân

Elke maand schrijven boswachters Manon en Paula een column over de Friese natuur, naast deze blog verschijnt de column ook in de krant De Stellingwerf. Deze maand: Krijg de kriebels!

lees meer

Boswerkzaamheden in Gaasterland

4 oktober 2023 Boswachter Iris de Boer in Fryslân

In oktober begint Staatsbosbeheer met boswerkzaamheden in de Gaasterlandse bossen. Behalve de dunning in een aantal bosgebieden, zal Staatsbosbeheer lanen ruimte geven en sturen op een vitaler en klimaatbestendig bos.

lees meer
meer berichten
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog