www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Wij willen naar buiten!

33 seconden geleden Boswachter Paula Swinkels in Fryslân

Elke maand schrijven boswachters Manon en Paula een column over de prachtige natuur in Friesland. Naast deze blog verschijnt de column ook maandelijks in de krant De Stellingwerf. Deze maand, wij willen naar buiten!

lees meer

De das aan de rand van de afgrond

21 april 2022 Boswachter Manon van Wesel in Fryslân

Elke maand schrijven boswachters Paula en Manon een column over de prachtige natuur in Zuidoost-Fryslân. Naast deze blog verschijnt de column ook maandelijks in de krant de Stellingwerf. Deze maand staat in het teken van de das.

lees meer

Het lege nest syndroom

23 maart 2022 Boswachter Paula Swinkels in Fryslân

Elke maand schrijven boswachters Manon en Paula een column over de prachtige natuur in Friesland. Naast deze blog verschijnt de column ook maandelijks in de krant De Stellingwerf. Deze maand, het lege nest syndroom.

lees meer

Dood hout leeft!

18 maart 2022 Boswachter Henk-Jan van der Veen in Fryslân

Honderden bomen sneuvelden in februari door het stormgeweld van Corrie en de drielingstormen Dudley, Eunice en Franklin. Is dit erg? Nee. Al dit hout heeft een belangrijke functie voor de biodiversiteit in het bos. Dood hout leeft!

lees meer

Niet zomaar een grasje

17 februari 2022 Boswachter Manon van Wesel in Fryslân

Elke maand schrijven de boswachters Paula en Manon een column over de prachtige natuur in zuidoost Friesland. Naast deze blog verschijnt de column ook maandelijks in de krant De Stellingwerf.

lees meer
meer berichten
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog