www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Week van Boswachter; Plassen en Kerstbomen

3 dagen geleden Boswachter Daan Meeuwissen in Rivierengebied

In deze blog lees je het laatste nieuws uit het Rivierengebied Oost. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Deze week meer informatie over de afgelaste Kerstbomendag en het NK Plassen Stampen 2021

lees meer

Start houtoogst Groesbeekse Bos

12 november 2021 Boswachter Daan Meeuwissen in Rivierengebied

In november start Staatsbosbeheer met de houtoogst in het Groesbeekse Bos. Duurzame houtproductie is naast natuur, recreatie, landschap en cultuurhistorie een van de functies van dit bosgebied. In een deel van het bos wordt gedund. Op enkele plaatsen worden stukjes bos verjongd.

lees meer

Week van de boswachter; Tips voor in de herfstvakantie

22 oktober 2021 Boswachter Daan Meeuwissen in Rivierengebied

In deze blog lees je het laatste nieuws uit het Rivierengebied Oost. Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Deze week tips en ideeën voor in de herfstvakantie.

lees meer

Op pad met de ‘nieuwe’ boswachter!

13 oktober 2021 b.vissers@staatsbosbeheer.nl in Rivierengebied

Yes! Het mag weer! Ga dit najaar met Staatsbosbeheer op pad in het Rivierengebied Oost. Een nieuwe boswachter stelt zich voor. Lees in deze blog wie hij is, wat hij doet en hoe je met hem en collega boswachters op pad kan.

lees meer

Week van de boswachter; Werkzaamheden in Rivierengebied Oost

24 september 2021 Boswachter Daan Meeuwissen in Rivierengebied

In deze blog lees je het laatste nieuws uit het Rivierengebied Oost. Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Deze week meer informatie over werkzaamheden in de natuur in het Rivierengebied Oost.

lees meer
meer berichten
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog