www.boswachtersblog.nl/ Rivierengebied

Week van de boswachter; Tips voor in de herfstvakantie

2 dagen geleden Boswachter Daan Meeuwissen in Rivierengebied

In deze blog lees je het laatste nieuws uit het Rivierengebied Oost. Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Deze week tips en ideeën voor in de herfstvakantie.

lees meer

Op pad met de ‘nieuwe’ boswachter!

13 oktober 2021 b.vissers@staatsbosbeheer.nl in Rivierengebied

Yes! Het mag weer! Ga dit najaar met Staatsbosbeheer op pad in het Rivierengebied Oost. Een nieuwe boswachter stelt zich voor. Lees in deze blog wie hij is, wat hij doet en hoe je met hem en collega boswachters op pad kan.

lees meer

Week van de boswachter; Werkzaamheden in Rivierengebied Oost

24 september 2021 Boswachter Daan Meeuwissen in Rivierengebied

In deze blog lees je het laatste nieuws uit het Rivierengebied Oost. Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Deze week meer informatie over werkzaamheden in de natuur in het Rivierengebied Oost.

lees meer

Boswerkzaamheden Rivierengebied Oost

1 september 2021 Boswachter Daan Meeuwissen in Rivierengebied

De komende weken worden op diverse locaties in het Rivierengebied Oost boswerkzaamheden uitgevoerd. Op de Noordwal in Landgoed Loenen en in Roodslag en het Personnenbos bij Beuningen wordt gewerkt. Lees in dit blog wat we gaan doen.

lees meer

Help jij mee met vuilruimen?

27 augustus 2021 Boswachter Lydie van Santen in Rivierengebied
Vuilruimen langs de Maas, foto: Marco van de Burgwal

Op diverse plekken worden de komende tijd vuilruimacties georganiseerd in de uiterwaarden. Het is belangrijk om het vuil dat door hoogwater is achtergebleven op te ruimen. Dit afval kan schadelijk en gevaarlijk zijn voor al wat leeft en groeit in de uiterwaarden. De hulp van vele vrijwilligers is zeer welkom. Heb jij tijd om een handje te helpen? Meld je dan aan voor één van de acties die we verder toelichten in deze blog!

lees meer
meer berichten
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog