www.boswachtersblog.nl/ Vlieland

Over dit blog

Over de vogels, de bloemen, de bomen en het werk dat we doen. Daarover willen we het hier hebben. We schrijven over wat ons opvalt, boeit en bezighoudt. Dat doen we samen: dit weblog wordt geschreven door de medewerkers van Staatsbosbeheer Vlieland in interactie met de lezer. Jij dus! Help ons dit weblog levendig te houden door te reageren, vragen te stellen en suggesties toe doen. Je kunt op elk blog-bericht reageren!

Onderaan de berichten vind je mogelijkheden om dit blog te delen, met ons en met anderen. Via twitter of via e-mail. Je kunt ook aangeven op de hoogte te willen blijven van nieuwe berichten op dit weblog.

Over de boswachters
Anke Bruin: “Voorlichting en publieke relaties; dat mag ik doen 😉 Ik mag namens de collega’s ons  blog beheren.” Volg Anke ook op Twitter.

Pieter Schaper: medewerker beheer. Veldwerkzaamheden, educatie, excursies, en surveillance. Volg Pieter ook op Twitter.

Sonja Vrijenhoek: “Sinds 1 februari 2015 mag ik leiding geven aan de Beheereenheid Vlieland; geen dag is hetzelfde ;-)” Volg Sonja ook op Twitter.

Carl Zuhorn: Medewerker beheer met Inventarisatie & Monitorings taken. “Inventarisaties van ‘vogel tot hagedis’ en aanspreekpunt op dit vlak voor Vlieland. Daarnaast doe ik eigenlijk alle voorkomende (veld)werkzaamheden.” 

Frederika Breijer: beheerder op natuurkampeerterrein de Lange Paal. “Daarnaast verzorg ik op kantoor de administratie, weidevergunningen en bestellingen.”

Amanda Lijnema: boswachter. Werkzaamheden: veldwerkzaamheden, veeverzorging, en motorzagen (dat laatste is met name een hobby, Amanda doet mee in de top van het Nederlands kampioenschap motorzagen!).

Herman Vogel: medewerker beheer. Veldwerkzaamheden, dierverzorging, excursies, en surveillance.

Waarnemingen
Meldingen over waarnemingen op Vlieland geef je door aan Carl Zuhorn op c.zuhorn@staatsbosbeheer.nl.

Contact
Kantoor Staatsbosbeheer
Dennenlaan 4
8899 BM Vlieland
T 0562-451304

Meer informatie over Vlieland is te vinden op de website van Staatsbosbeheer.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog