www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

KAARSJESWANDELING DOOR HET DONKERE SPEELBOS DE 7SPRONG HORSTERWOLD

3 december 2013 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

kaarsjeswandeling

In de donkerste tijd van het jaar brengt Staatsbosbeheer licht in de duisternis. Muts op, handschoenen aan en genieten van een door kaarsjes verlichte wandeling door de bossen van het Horsterwold. Een gezellige avondwandeling die gemarkeerd is door honderden kaarsjes. Volg de lichtjes en geniet van de natuur in het donker. Op zaterdag 14 december kan iedereen vanaf 19.00 uur op eigen gelegenheid een met kaarsjes verlichte route wandelen. De route is 2 km lang. In het speelbos de 7sprong wacht de boswachter u op bij een knapperend houtvuur, chocolademelk en glühwein. Om 21.00 uur gaan alle kaarsjes weer uit. Een bijzondere wandeling voor het hele gezin. Nóg mooier wordt de wandeling als de kinderen zelf een lampion meenemen!

IMG_7093

Locatie: Kantoor Staatsbosbeheer / Speelbos de 7sprong
Groenewoudseweg 7, 3896 LS Zeewolde

Datum en tijd: 14-12-2013 van 19.00 uur tot 21.00 uur

Kosten: €2,50, dit is inclusief een beker warme chocolademelk of glühwein met iets lekkers er bij.

SAM_2042

Tips van de boswachter: Trek stevige schoenen aan en kleed je op het weer. Kinderen mogen zelf een lampion meenemen. De tocht is geschikt voor kinderen onder begeleiding van een volwassene en alle andere geïnteresseerden. De wandelwagen kan mee, maar houd er rekening mee dat er niet over verharde paden gelopen wordt. De route is niet geschikt voor mensen die slecht ter been of slechtziend zijn.
De hond mag aangelijnd mee.

Aanmelden voor de wandeling is niet nodig.

Informatie is verkrijgbaar bij boswachter Rob Koetsier, r.koetsier@staatsbosbeheer.nl of 06-50680069

Het snoer van lichtjes, de sterren aan de hemel en spelen in een donker speelbos zorgen voor een unieke ervaring. Tot ziens op 14 december.

IMG_7090

Boswachter Rob Koetsier

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog