www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Geslaagde Kaarsjeswandeling Horsterwold Zeewolde

16 december 2013 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

SAM_4993

Zo’n 150 bezoekers namen zaterdag 14 december deel aan de Kaarsjeswandeling die voor het eerst werd gehouden in het Horsterwold.
‘s Middags begonnen,samen met een 6 tal vrijwilligers, de voorbereiding voor deze wandeling. De lantarentjes moesten worden opgehaald en uitgezet worden, de stand voor de chocolademelk en glühwein worden opgebouwd en de vuurplaatsen klaargezet worden. Na wat gegeten te hebben werden de lantarentjes en de vuren aangestoken.
Om 19.00 uur melden zich de eerste ouders met kinderen, gewapend met lampionnen, aan de poort en begonnen aan de 2 km lange wandeling om in het speelbos de 7Sprong uit te komen waar ze konden nagenieten bij de vuren en de chocolademelk en nog even te spelen in het donkere speelbos.
Het was een prachtig gezicht al die lampionnen die de kinderen meenamen door het bos, de maan die door de bomen scheen en de avondgeluiden van het bos.
Iedereen heeft genoten van de wandeling en was van mening: volgend jaar weer.
Om 21.00 uur gingen de lantarentjes uit en kwam er een eind aan een mooie avond.

SAM_4999

Zie link Omroep Flevoland: http://www.omroepflevoland.nl/Nieuws/108278/zeewolde-staatsbosbeheer-eerste-kaarsjeswandeling-geslaagd

 

Rob Koetsier

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog