www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

BIZAR 3.0

6 januari 2014 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Gewoon, een idee, inmiddels 7 weken geleden, geboren en uitgegroeid tot iets prachtigs.  Deze zin geeft welliswaar de beknopte versie weer van onze actie voor 3FM Serious Request, maar ’t is wel de beste beknopte versie die ik op dit moment kan bedenken.

Samen met de collega’s van Staatsbosbeheer, de vrijwilligers van Staatsbosbeheer, CameraNU en vele verenigingen uit het land hebben we Staatsbosbeheer breed ruim €3100,- euro opgehaald, klasse! Daarnaast waren er ook nog enkele Staatsbosbeheer veilingitems te vinden op de website van 3FM, waaronder een mooie uil met handtekening van Sophie Hilbrand en Alain Clarck, hier kan nog steeds op geboden worden, al staat hij niet meer ‘online’. Hij staat op dit moment nog mooi te zijn bij mij thuis in de woonkamer, maar ik kom ‘m natuurlijk graag langs brengen bij de hoogste bieder.. SPREAD THE WORD en stuur een mail naar Tim Hogenbosch: t.hogenbosch@staatsbosbeheer.nl

De meest BIZARE ervaring van het hele proces is toch wel het telefoontje dat ik kreeg op dinsdagochtend 24 december, met de vraag of: ”ik naar de studio in Leeuwarden kon komen om de actie uit Zeewolde toe te lichten aan tafel met Sophie Hilbrand en andere initiatief nemers?” NATUURLIJK! Snel naar de Baardkapper (zag je niets van tijdens de uitzending overigens:)) in Nijmegen en op naar Leeuwarden.
ik denk niet dat ik in mijn leven zo zenuwachtig ben geweest, zo zenuwachtig zelfs dat ik niet eens meer weet wat er nu allemaal uit mijn mond kwam rollen tijdens de uitzending.

Al met al komt deze in de top 3 van meest bijzondere ervaring uit mijn nog prille leven;) Niet alleen door mijn ‘one minute of fame’ maar vooral ook de prettige samenwerkingen die zijn ontstaan en het contact met collega’s en vrijwilligers van Staatsbosbeheer. Via deze weg wil ik iedereen graag bedenken voor alle hulp en inzet die volledig belangeloos is gegeven.

Bekijk ook nog even de foto’s en hélemaal onderaan vinden jullie nog links met filmpjes en andere media.

Was getekend, Tim Hogenbosch

 

 

Ren de boswachter eruit, de jongste deelnemers t/m 8 jaar

Afbeelding

Afbeelding

Eén van de te overwinnen obstakels

Afbeelding

 

BcLElr9CAAAlNaY Tim tijdens de uitzending Handtekening op de uil De uil en Tim Even een selfie

En de links naar diverse media:

 

Hét chequebox filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=dTgyvXbJOWk
Aan tafel met: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1386158
De Stentor: http://www.destentor.nl/regio/zeewolde/nachtloop-voor-serious-request-idee-leerling-1.4151233#content

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog