www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Nog één keer dit seizoen: de Nieuwe Land Experience

15 oktober 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

_FJA9079Op 24 oktober gaan we weer op pad door het “Nieuwe Land”. In samenwerking tussen de Beleving en Staatsbosbeheer in Zeewolde bieden we u een uniek programma aan waarbij biologische landbouw en de natuur in de Stille Kern in een verhaal wordt samengebracht. 

Labiobrass 1at u inspireren door de onderstaande uitnodiging en ga mee op de 24ste! 

 Het nieuwe land, de Flevopolder, heeft zoveel moois te bieden! Wij nemen je graag mee op avontuur door dit bijzondere land. De reis begint bij De Beleving, een kas aan de Winkelweg waar de mooiste en lekkerste biologische groenten worden geteeld. Hier staat Staatsbosbeheer klaar met een elektrische safarikar om je de schoonheid van het ‘Horsterwold’ en de ‘Stille Kern’ te laten zien. Dit bijzondere natuurgebied is het thuis van vele vogelsoorten, plantensoorten en dieren zoals Konikpaarden,reeen en vossen. Luister naar de uiteenlopende geluiden, maar vergeet ook niet naar de boswachter te luisteren want die maakt deze tocht tot een echte experience.

koninckpaarden 01 (Medium)
foto: Deirdre de Bruyn
Horsterwold (Medium)
foto: Deirdre de Bruyn

Het avontuur gaat verder bij De Beleving waar we je graag door de tuin leiden. We vertellen met passie wat we doen en waarom dat zo bijzonder is. Maar pas op! De passie waarmee wij onze producten telen is aanstekelijk; ongemerkt stroop je je mouwen op en zit er plots aarde aan je vingers…  snel weer verder dus. Je staat namelijk midden in het Prinses Alexia windmolenpark, een van de grootste windmolenparken van Nederland! Dit park is tot stand gekomen door nauwe samenwerking tussen de bewoners, het energiebedrijf en de overheid. Met deze nieuwe energie op zak laten we je achter bij De Beleving, waar je in het farm café kunt nagenieten met een fris drankje en verrassende lekkernijen.

Details:
Zaterdag 24 oktober
Start: 10.00 uur ontvangst met koffie bij de Beleving (Winkelweg 61)
Einde: 12:45 uur
Kosten: € 10,00 p.p. (ter plekke pinnen)
Inschrijven: info@debelevingzeewolde.nl

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog