www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Afscheid van Roel Korbee: kleurrijk en zwart-wit:

1 oktober 2015 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

Kleurrijk en tegelijk zwart-wit. Dat was de meest kernachtige typering die ik precies twee weken geleden heb gehoord bij het afscheid van mijn collega boswachter Roel Korbee. Een afscheid, maar gelukkig ook weer niet helemaal. Hij blijft zijn kennis op het gebied van wolven en toezicht door BOA’s inzetten voor Staatsbosbeheer. Ook zijn ogen en oren in het terrein zijn meer dan welkom.

IMG_9946_1

Op vrijdag 18 september konden we nog één keer met Roel beleven wat boswachters zo bijzonder maakt: ze zitten vol verhalen. Daarvan werden er nog een aantal door Roel verteld tijdens een rondwandeling door zijn geliefde Springendal. Collega’s en anderen uit zijn grote netwerk hadden daarna op het prachtige erf van Hoeve Springendal ruim de gelegenheid samen andere herinneringen op te halen en nog eens na te praten over de goede samenwerking. Ook de mooie woorden en cadeau’s waren overvloedig.

Mijn collega Irene van der Linde en ik nemen nu met veel plezier het stokje over in Twente. Hopelijk kunnen wij er straks net zo mooi over vertellen als Roel dat kan!

Jeroen Buunen

Boswachter Twente

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog