www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Sfeervolle lichtjeswandeling in het Leersumse Veld

11 december 2017 Boswachter Corien Koreman in Utrecht

Overdag is het Leersumse Veld al een schitterend gebied om te wandelen. Maar beleef dit gebied ook eens in het magische donker. Staatsbosbeheer organiseert een kaarsjeswandeling op vrijdag 22 december 2017. Een spannende winterwandeling voor het hele gezin!

Kerststemming

Een snoer van honderden kaarsjes, de sterren aan de hemel en nachtelijke geluiden uit het bos. Het is heel bijzonder om de natuur eens in het donker te beleven. Kinderen mogen een eigen lampion meenemen wat het bos nog mooier zal verlichten! Tijdens deze wandeling kom je midwinterhoornblazers tegen die je in kerststemming brengen. Bij de verlichte werkschuur van Staatsbosbeheer kun je tegen een kleine vergoeding warme chocolademelk of glühwein drinken bij knapperend vuur terwijl een koor kerstliedjes zingt.

Doe je mee?

Aanmelden is niet nodig en de wandeling is gratis. Datum: vrijdag 22 december 2017; Tijd: 18.00 – 19.30 uur (ca. 2,5 km) ; Locatie: t.h.v. Maarsbergseweg 18a te Leersum. Volg de borden voor parkeren kaarsjeswandeling; Honden mogen mee maar wel aan de lijn; de route is niet geschikt voor mindervaliden.

reageren

geef een reactie

  • Ritsaert In 't Hout
    26 november 2018 om 08:11

    Was leuk! Wordt er dit jaar ook weer een lichtjestocht georganiseerd?

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog