www.boswachtersblog.nl/ Noord-Brabant

NaarBuitenFair wordt nog aantrekkelijker door onderzoek. Doet u mee?

10 januari 2017 Boswachter Anneke Oomes in Noord-Brabant

In september wordt voor de vierde keer de NaarBuitenFair gehouden rondom de Hoeve van Bouvigne. Voor de eerste keer wordt deze niet alleen door Staatsbosbeheer georganiseerd maar is deze een samenwerking tussen Staatsbosbeheer en Gemeente Breda. Om de fair nog beter te kunnen laten aansluiten bij het publiek, is een student NHTV gevraagd om uitgebreid onderzoek te doen.

Het afstudeeronderzoek van Anneloes van Unen bestaat uit verschillende onderdelen. Eén ervan is een marketing/motivatie onderzoek en daarvoor heeft Anneloes de hulp van heel veel mensen nodig.  Anneloes heeft een gemakkelijk in te vullen enquête gemaakt. De enquête is voor iedereen…dus ongeacht de bekendheid met de NaarBuitenFair. Het invullen ervan helpt Anneloes en dus ook Staatsbosbeheer en Gemeente Breda om toekomstige evenementen nog beter af te kunnen stemmen op het publiek.

Anneloes van Unen: Hallo! Voor mijn afstudeeronderzoek over de Naar Buiten Fair heb ik uw hulp nodig om een korte vragenlijst in te vullen.  Heb jij interesse in natuurbeleving en natuurbeheer? Vul dan nu deze enquête in! Het invullen zal ongeveer 5 minuten duren. Alvast hartelijk bedankt voor het invullen!
link naar de enquête.

reageren

geef een reactie

  • Henk Ploeger indekoperenketel
    12 april 2017 om 11:54

    Is er al een datum bekend wanneer de fair zal worden gehouden?

  • ad frerejean
    10 januari 2017 om 21:17

    Op welke wijze krijgt de samenwerking met de gemeente Breda vorm ?

  • Harry Michielsen
    10 januari 2017 om 16:14

    krijgt men als vereniging automatisch weer bericht vanaf wanneer men zich kan opgeven voor de buitenfair ??

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog