www.boswachtersblog.nl/ Zuid-Holland

De lezende boswachters: Boekenweek op ons boswachtersblog

10 maart 2018 Gastblogger Lisa van der Veen in Zuid-Holland

Vandaag start de Boekenweek 2018 met thema natuur. De boswachters van dit weblog kunnen natuurlijk direct onderschrijven hoeveel inspiratie, verwondering, ontzag, ontbering en genot de natuur oplevert. Er zijn vele boeken over geschreven. Daarom schrijven zij de komende week elke dag een blog over hún favoriete natuurboek.

De leestip van de boswachter

De mensen van de natuur schrijven over hun mooiste natuurboek. Fictie of non-fictie, veldgidsen, fotoboeken, kinderboeken of dichtbundels. Boeken over de natuur van ver weg of juist heel dichtbij. Zondag komt de eerste blog van deze Boekenweek special van boswachter Mark Kras, over één van deze boeken op zijn boekenplank. Een prachtig boek waarin dieren, planten, mensen en landschap onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De boekenkast van boswachter Mark Kras

We wensen je veel leesplezier toe deze week. En heb je zelf een tip voor een fantastisch boek over natuur? Laat het ons dan vooral weten!

Namens de Boekenweek werd dit mooie filmpje gemaakt, om alvast te genieten:

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog