www.boswachtersblog.nl/ Achterhoek

Wiet in natuurgebied

25 juli 2012 Staatsbosbeheer in Achterhoek

Vanochtend ging ik samen met een collega op pad. Hij voert surveillances uit in de gebieden om te kijken of er geen vreemde dingen gebeuren. Regelmatig komt er een melding van oplettende mensen die iets verdachts zien. Daar zijn we blij mee want we kunnen door de hoeveelheid van terreinen onze ogen niet overal tegelijk hebben. Dit keer hadden we zelf wat ontdekt; wietplanten in het Aaltense Goor.

Het houden van een paar plantjes Hennep voor eigen gebruik is legaal. Totdat deze onopvallend tussen het struikgewas in een natuurgebied zijn geplant. De eigenaren van deze planten zullen teleurgesteld zoeken, van oogsten komt het niet meer…

Groeten Sanne
Boswachter Achterhoek

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog