www.boswachtersblog.nl/ Achterhoek

Nieuwe directeur op kennismakingsbezoek

30 augustus 2013 Staatsbosbeheer in Achterhoek

In mei 2013 heeft Staatsbosbeheer een nieuwe directeur gekregen. Sylvo Thijsen, voormalige CEO van de Grondmij, heeft Chris Kalden opgevolgd die met pensioen is gegaan. Na een korte inwerkperiode is het voor hem tijd om eens kennis te maken met de medewerkers van Staatsbosbeheer. Hiervoor bezoekt hij elk district een ochtend of middag. Zo kan hij de organisatie en de boswachters, opzichters en medewerkers beheer leren kennen.
Vandaag was het bezoek van Sylvo aan de Achterhoek. Sylvo heeft, weliswaar erg kort, in de keuken van de Achterhoek kunnen kijken. Het programma bestond uit een kennismaking tijdens de koffie op kantoor met alle medewerkers, een kort bezoek aan de Slangenburg en tenslotte een kort bezoek aan de maaiwerkzaamheden in Beekvliet.

Tjibbe Hunink
Boswachter Inventarisatie en monitoring

Sylvo Thijsen (2e van links) tijdens het kennismakingsbezoek in de Achterhoek
Sylvo Thijsen (2e van links) tijdens het kennismakingsbezoek in de Achterhoek
reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog