www.boswachtersblog.nl/ Drents-Friese Wold

Brug over de Tilgrup voor ruiters 3 en 4 juni afgesloten.

29 mei 2019 Boswachter Corné Joziasse in Drents-Friese Wold

Wegens reparatie werkzaamheden is de brug over de Tilgrup 3 en 4 juni voor ruiters afgesloten. De brug krijgt een nieuwe leuning en enkele nieuwe brugliggers. Zo is de brug weer veilig voor de toekomst. De brug ligt op de oranje ruiterroute. Sorry voor de overlast.

Staatsbosbeheer beheert naast natuur ook voorzieningen die bezoekers de mooiste plekjes van het Nationaal Park Drents-Friese Wold laten zien. Een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelpaden, banken, picknick plaatsen en parkeerterreinen maakt dit mogelijk. Voorzieningen vragen ook om onderhoud!

Maandag en dinsdag 3 en 4 juni krijgt de brug over de Tilgrup een grote beurt. Leuning en enkele brugliggers worden vervangen zodat de brug ook in de toekomst veilig blijft voor wandelaars, fietsers en ruiters. De brug is wegens veiligheid voor ruiters tijdens de werkzaamheden afgesloten. Fietsers en wandelaars kunnen wel met enige overlast gebruik maken van de brug. Woensdag 5 juni is de klus geklaard en kunnen ook ruiters weer gebruik maken van de brug.

Raadpleeg de falkplankaart voor het uitgebreide netwerk aan routes in het Drents-Friese Wold of de folder met dagroutes voor ruiters. Geniet van de prachtige natuur!

 

 

 

 

 

reageren

geef een reactie

  • pierre
    29 mei 2019 om 11:57

    Prima planning midden in het seizoen ?? het hele seizoen 2018 heeft de brug er ook zo bij gelegen. Logistiek en planning zijn niet een van de sterkste? punten van bosbeheer, mede gezien het onderhoud van de fietspaden en onderhoud van deze brug. Dit mis management is helaas al vele jaren gaande.

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog