www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Staatsbosbeheer Serious Request update 2.0

3 december 2013 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

Image De actie begint nu echt vorm te krijgen. Inmiddels zijn er 6 locaties die mee doen aan de actie voor 3FM Serious Request, te verstaan: Groningen, het Kuinderbos, Zeeuws Vlaanderen, Dronten, de Veluwe en Zeewolde.

Iedere locatie heeft zijn eigen unieke activiteit waarmee geld ingezameld gaat worden. Zo zijn er: kaarsjeswandelingen, worden er kerstbomen verkocht, wordt er gebootcampt en zullen er ook nog producten van Staatsbosbeheer verkocht gaan worden op een kerstmarkt.

Dan is er zojuist ook nog het erg goede nieuws binnen gekomen dat het bedrijf CameraNU.nl (www.cameranu.nl), het opgehaalde bedrag van Staatsbosbeheer wil verdubbelen tot €1000,- euro. Wat gaaf om te zien dat iedereen mee leeft met de actie en er zoveel moeite wordt gedaan om geld in te zamelen voor dit goede doel.

Heb jij nog een leuk idee en / of wil je ook meedoen met de actie van Staatsbosbeheer? stuur dan een mail aan Tim Hogenbosch: t.hogenbosch@staatsbosbeheer.nl

In de volgende update, update 3.0: beeld materiaal van de acties.

Met vriendelijke groet,

Team Staatsbosbeheer

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog