www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Volle Maan wandeling Horsterwold 15 februari

7 februari 2014 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

maanJe weg door het bos vinden wanneer het aardedonker is. Je oriënteren op de sterren en je concentreren op de nachtelijke geluiden in het grootste loofbos van Nederland.
Dat kan op  15 februari a.s.!!
Staatsbosbeheer en IVN Zeewolde nodigen je graag uit om dit spannende avontuur mee te maken.

Om 19:30 uur vetrekken we vanaf de parkeerplaats bij de werkschuur van Staatsbosbeheer aan de Groenewoudseweg 7 in Zeewolde. We zoeken onze weg door het bos en doen onderweg een paar hele bijzondere plekken aan. De wandeling op zich is al een unieke ervaring, maar op twee speciale plekken in het bos staat je wel een heel speciale verrassing te wachten. Ik mag niks verklappen, want je moet het echt zelf mee maken.
Deze wandeling in het donker, bij volle maan, is een beleving in de natuur die je  toch zeker éen keer in je leven mee moeten maken!!

We hopen op een heldere avond zonder bewolking zodat we onderweg ook stil kunnen staan, om naar de sterren te kijken en daar de meest wonderlijke patronen in te ontdekken.
De route hebben wij, gidsen van Staatsbosbeheer en IVN voor je uitgezet, kampvuren branden gezellig, hier en daar brand een kaarsje onderweg en een lekkere warme chocomel staat voor je klaar.
Wij “de gidsen” verheugen er zich op, u komt toch ook!! Je moet je dan wel even aanmelden via Zeewolde@staatsbosbeheer.nl

De kosten voor dit avondvullende programma (tot ongeveer 22:00 uur) zijn 5 euro per persoon. Als je met je hele gezin komt dan betaal je 15 euro (per gezin, natuurlijk)

Cobie de Jonge

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog