www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Handen uit de mouwen in het Zuigerplasbos

31 januari 2015 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

SAM_3639

 

Staatsbosbeheer heeft gelukkig vele vrijwilligers die ons het hele jaar door helpen. Maar wij krijgen ook geregeld de vraag van mensen die ons gewoon een dagje willen komen helpen in een van onze gebieden, zonder direct officieel vrijwilliger te worden. Hiervoor organiseert Staatsbosbeheer 2 keer een middag in het Zuigerplasbos waar iedereen, die daar zin in heeft, de boswachter een handje kan komen helpen. Zaterdag 7 februari en 7 maart is er weer de mogelijkheid om de boswachter helpen met het snoeien van bomen en struiken langs de wandelpaden in het Zuigerplasbos.

SAM_3646

Langs de Zuigerplas groeien veel struiken en bomen. Deze worden steeds groter en zijn hoog nodig toe aan een onderhoudsbeurt. Ze beginnen over de wandelpaden heen te hangen. Om de doorgang te behouden is het tijd om deze terug te snoeien.

Heb je zin om samen met anderen wat te doen voor de natuur in het Zuigerplasbos, meld je dan snel aan. De boswachter zorgt voor zagen, koffie, thee, warme chocolade melk en limonade.

De activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Kinderen wel onder begeleiding van een ouder.

SAM_3642

We starten ’s middags om 13.00 uur bij de parkeerplaats aan de Zuigerplasdreef in Lelystad. Vanaf de parkeerplaats wandelen we naar de werklocatie. Om ongeveer 16.00 uur beëindigen we de werkzaamheden.

Wil je mee doen? Meld je dan aan via de e-mail: r.koetsier@staatsbosbeheer.nl of bel met 06-50680069. Deelname is gratis. Tip: neem een paar werkhandschoenen mee en trek oude kleren en laarzen aan.

Boswachter Rob Koetsier

SAM_3652

Handen uit de mouwen in het Zuigerplasbos

staatsbosbeheerflevoland in Flevoland

SAM_3639

 

Staatsbosbeheer heeft gelukkig vele vrijwilligers die ons het hele jaar door helpen. Maar wij krijgen ook geregeld de vraag van mensen die ons gewoon een dagje willen komen helpen in een van onze gebieden, zonder direct officieel vrijwilliger te worden. Hiervoor organiseert Staatsbosbeheer 2 keer een middag in het Zuigerplasbos waar iedereen, die daar zin in heeft, de boswachter een handje kan komen helpen. Zaterdag 7 februari en 7 maart is er weer de mogelijkheid om de boswachter helpen met het snoeien van bomen en struiken langs de wandelpaden in het Zuigerplasbos.

SAM_3646

Langs de Zuigerplas groeien veel struiken en bomen. Deze worden steeds groter en zijn hoog nodig toe aan een onderhoudsbeurt. Ze beginnen over de wandelpaden heen te hangen. Om de doorgang te behouden is het tijd om deze terug te snoeien.

Heb je zin om samen met anderen wat te doen voor de natuur in het Zuigerplasbos, meld je dan snel aan. De boswachter zorgt voor zagen, koffie, thee, warme chocolade melk en limonade.

De activiteit is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Kinderen wel onder begeleiding van een ouder.

SAM_3642

We starten ’s middags om 13.00 uur bij de parkeerplaats aan de Zuigerplasdreef in Lelystad. Vanaf de parkeerplaats wandelen we naar de werklocatie. Om ongeveer 16.00 uur beëindigen we de werkzaamheden.

Wil je mee doen? Meld je dan aan via de e-mail: r.koetsier@staatsbosbeheer.nl of bel met 06-50680069. Deelname is gratis. Tip: neem een paar werkhandschoenen mee en trek oude kleren en laarzen aan.

Boswachter Rob Koetsier

SAM_3652

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog