www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Eerste editie WijLand Festival geslaagd

30 juni 2016 staatsbosbeheerflevoland in Flevoland
Wijlandfestival

De eerste editie van het WijLand Festival, dat afgelopen weekend plaatsvond in het Wisentbos te Dronten is succesvol verlopen. De organisatie maakte vandaag bekend dat over het gehele weekeinde een kleine 2.000 bezoekers kennis hebben kunnen maken met het uitgebreide programma. Het gehele weekend bood het festival een mooie mix van theater, muziek, spoken word, film en dans. De muzikale optredens in de avond werden het best bezocht, waarbij op de zaterdag het slechte weer en vele regen wel voor enige terugloop zorgde. Tijdens het festival hoefde de organisatie geen beroep te doen op politie en EHBO en was de sfeer onder bezoekers en artiesten meer dan uitstekend te noemen.

Festival

festi

festiva

festiv

Het WijLand Festival werd georganiseerd door Stichting XL De Ateliers tezamen met een aantal stakeholder uit het van Eiland naar Wijland gebied. Belangrijke partners als Staatsbosbeheer en Stichting Het Wisentbos zijn actief betrokken en dachten actief mee over de invulling en setting van het terrein. Voor toekomstige edities wil de organisatie de samenwerkingsverbanden nog verder uitdiepen en verbreden, na de vakantieperiode worden hiervoor de eerste gesprekken met stakeholders van het gebied gepland.

Naar aanleiding van de vele positieve reacties van zowel bezoekers, partners als artiesten heeft de organisatie doen besluiten volgend jaar wederom een WijLand Festival te organiseren.
Binnenkort worden de data hiervan bekend gemaakt.

f

 

fesfest

 

Boswachter Vahid Dizdarevic

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog