www.boswachtersblog.nl/ Flevoland

Trots op nominatie Vrouw in De Media Award Flevoland.

9 januari 2020 Boswachter Amy Zeeman in Flevoland

Nooit gedacht dat zodra ik mijn mailbox opende er een nominatie in zou staan. Hoe leuk is dat! En stiekem ben ik er natuurlijk erg trots op.

Ik vind het bijzonder mooi om te zien hoeveel mensen mijn berichten zien/lezen en delen. De natuurgebieden waar ik in mag werken (Staatsbosbeheer Dronten en Lelystad) zijn de afgelopen jaren een stuk bekender geworden.

Wij bieden excursies aan, organiseren leuke evenementen en door middel van de social media-accounts hoop ik de drempel voor contact met de aanwonenden en bezoekers zo laag mogelijk te houden.

Ik ben dan ook erg blij met deze nominatie maar vooral blij dat er zoveel mensen zijn die zich in zetten voor onze natuur, ons willen helpen of van ons werk kunnen genieten. Deze nominatie heb ik dan ook zeker te danken aan jullie!

Vanaf vandaag is het mogelijk om je stem uit te brengen voor wie volgens jou de Vrouw in de Media Award moet winnen.

Je kunt zowel een stem uitbrengen voor een Vrouw in De Media Award landelijk als voor één provincie. Wil jij jouw stem uitbrengen voor mij? Klik dan op de provincie Flevoland. Alle provincies worden zichtbaar na het landelijke Vrouw in de Media Award formulier.

Klik hier om jouw stem uit te brengen. Stemmen kan tot 31 januari 2020.

 

 

De Vrouw in De Media Award is een initiatief van mediaplatform ‘vaker in de media’ en Sprekersbureau ZijSpreekt.

Naast de landelijke Vrouw in De Media Award en de aanmoedigingsprijs You Go Girl is er ook een Vrouw in De Media Award voor elke provincie. Bij de nominaties van deze award is er gekeken naar de vrouwen in de regio die het afgelopen jaar opvallend veel aanwezig waren in de media of die een goede voorbeeld/reflectie zijn op de vrouwelijke deskundigheid in Nederland.

Vanaf vandaag is het aan het publiek en kunnen zij stemmen op de vrouw die zij zien als deskundige of die afgelopen jaar het opvallendst was in de media. Klik hier voor de link. Stemmen kan tot 31 januari 2020.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog