www.boswachtersblog.nl/ Fryslân

Topdrukte bij werkschuur Oudemirdum op de eerste officiële open dag

6 januari 2014 Henk-jan in Fryslân

Na de start op vrijdag 27 december was de informatiehal van de werkschuur in Oudemirdum zondag 29 december dan officieel open. Rondom de werkschuur was het al een drukte van belang met recreanten, die eindelijk de benen konden strekken na de afgelopen regenachtige dagen.

Om 11 uur gingen de deuren van de informatieschuur open en meteen vanaf dat moment kwamen de bezoekers binnen druppelen. Recreanten, maar ook mensen die afkwamen op de berichtgeving in de krant. Wat opviel was dat bezoekers het vooral gezellig vonden om even met elkaar en met de vrijwilligers bij te praten, vaak onder het genot van een bakje koffie. Ook de educatieve boekjes voor de routes rondom de werkschuur waren in trek. Rondom 16.00 uur stond de teller op minstens 100 bezoekers. Terwijl het begon te schemeren en de recreanten huiswaarts gingen, hebben wij de deuren gesloten. Al met al een zeer succesvolle dag.
In januari is de informatiehal op de volgende dagen geopend:

wo. 8 jan 13-16 uur
zo. 12 jan 11-15 uur
wo. 15 jan 13-16 uur
za. 18 jan 11-15 uur
wo. 22 jan 13-16 uur
zo. 26 jan 11-15 uur
wo. 29 jan 13-16 uur

U bent natuurlijk van harte welkom!

reageren

geef een reactie

  • Marjolein Stam
    6 januari 2014 om 13:50
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog