www.boswachtersblog.nl/ Limburg

Staatsbosbeheer start jeugdclub in De Meinweg

25 maart 2015 staatsbosbeheerlimburg in Limburg

Met de ‘Meinweg Kids Rangers’ iedere woensdagmiddag in de natuur!
Ben jij tussen 7 en 12 jaar? Ga je graag op ontdekking in de natuur? Ben je gek van wilde dieren? Vanaf 1 april organiseert Staatsbosbeheer iedere woensdagmiddag de ‘Meinweg Kids Rangers’, een uitdagend kinderprogramma in de natuur.
Vanaf 14.00 uur ben je welkom in de informatieruimte van het Nationaal Park De Meinweg (Meinweg 2 in Herkenbosch). Deelname kost € 5,- per middag, inclusief drinken en wat lekkers erbij! Voor meer informatie en reserveren kijk je op www.staatsbosbeheer.nl/meinwegkidsrangers.

flyerA6Iedere woensdagmiddag staan de gidsen van Staatsbosbeheer klaar om samen met jou een superleuke middag te beleven in De Meinweg. We hebben iedere keer verschillende activiteiten zoals dennetjes trekken op de heide, waterdieren ontdekken, leren fotograferen, voederplankjes timmeren, sporen zoeken of struintochten door het bos. Je bent welkom vanaf 14.00 uur, we starten de activiteit om 14.30 uur.
Ouders mogen blijven, maar dat is niet noodzakelijk. Ophalen kan weer om 17.00 uur.

Wil je ook meer weten over de natuur, avonturen beleven en spannende dingen doen?
Kom dan bij de Meinweg Kids Rangers! Vanaf 1 april in Nationaal Park De Meinweg.

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog