www.boswachtersblog.nl/ Noord-Brabant

Toekomstig genieten van het mooie Chaamse bos

11 maart 2020 staatsbosbeheerwestbrabant in Noord-Brabant

Na jaren van voorbereiding is het project fietsallee eindelijk van start gegaan. De fietsallee is een mooi woord voor een exclusief fietspad dat voldoet aan de nieuwe huidige inrichting van een fietspad. Samen met gemeentes Alphen-Chaam, Gilze Rijen, Landstad de Baronie en de Provincie Brabant zijn wij 26 februari gestart met de werkzaamheden.

Zoals gewoonlijk zal er eerst veel overlast zijn, vanwege de vele afsluitingen van fietspaden in de boswachterij, maar op 1 mei als alle werkzaamheden klaar zijn, kan een ieder op zijn eigen manier gaan genieten van de mooie rustige boswachterij Chaam.
Na het realiseren van de nieuwe fietsallee zal er ook gewerkt gaan worden aan de overige recreatieve routes in de boswachterij. Met name wandelroutes en parkeervoorzieningen zullen worden herzien en vernieuwd, alles om er voor te zorgen dat de boswachterij zijn eigen karakter van rust en ruimte kan blijven uitstralen. Dit om alles wel te laten beleven door onze bezoekers. Kom en ga vooral veel genieten van al dat moois.

Voor meer informatie over de planning en locatie van de fietsallee klik op onderstaande link:
www.alphen-chaam.nl/fietsallee.html

reageren

geef een reactie

  • Han Messie
    15 mei 2020 om 08:03

    Het Putven, zo omringd door gele lis…. Het fietspad dwars door het bos naar Alphen toe.
    Dat zijn uitjes om nooit genoeg van te krijgen!

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog