www.boswachtersblog.nl/ Oostvaardersplassen

Route naar observatiehut de Schollevaar weer toegankelijk

1 februari 2013 Staatsbosbeheer in Oostvaardersplassen

De route naar observatiehut de Schollevaar is weer toegankelijk. Staatsbosbeheer had twee weken geleden het pad afgesloten vanwege de herten die het ijs op zouden vluchten. Nu het warmer is geworden en het ijs gesmolten is kunnen de dieren er niet meer door zakken. Staatsbosbeheer heeft daarom besloten het pad weer toegankelijk te maken. Vanaf zaterdag 2 februari is het pad weer opengesteld en kunt u onder andere weer genieten van de aalscholverkolonie die u prima kunt bezichtigen vanuit de observatiehut.

De Driehoek blijft nog wel afgesloten voor publiek. Hier bevinden zich op dit moment edelherten, konikpaarden en Heckrunderen. Deze dieren zoeken hier rust en daarbij is deze tijdelijke afsluiting noodzakelijk.

Tip van de boswachter, trek uw laarzen aan want het kan nogal drassig zijn. Bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,
Boswachter Bertwin Bergman

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog