www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Op de Sallandse Heuvelrug zit je goed

13 oktober 2014 boswachters in Overijssel

Sinds afgelopen vrijdag hebben de Sallandse Heuvelrug en de Reggestreek een ‘Bankenbrigade’. Doel van deze brigade is alle banken in en om de Sallandse Heuvelrug te onderhouden en waar nodig te restaureren en te vernieuwen. Het initiatief komt van de oud burgemeester van  Hellendoorn, Hans van Overbeke, samen met 8 à 9 oud wethouders van de gemeenten Hellendoorn, Rijssen/Holten en Wierden. Verder wordt  samengewerkt met het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, maar ook met de aangrenzende drie gemeenten.

Bankenbrigade - Foto Arend Spijker

Theo Rietkerk die vrijdag afscheid heeft genomen als gedeputeerde van Overijssel, gaf nog net voor zijn afscheid het startsein voor de bankenbrigade. Het ‘startschot’ bestond uit het aanbrengen van een aluminium plaatje met het logo van de Bankenbrigade, op een nieuw bankje.

Arend Spijker en Gerard van Breemen

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog