www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Project “Inrichting Sterrenwacht / Groen Educatief Centrum” in de prijzen

30 januari 2015 boswachters in Overijssel

buitencentrum Sallandse Heuvelrug 

Het project “Inrichting sterrenwacht / Groen Educatief Centrum” in buitencentrum Salllandse Heuvelrug heeft de publieksprijs gewonnen en is daarmee het meest favoriete project dat met hulp van LEADERsubsidie is gerealiseerd in West-Twente. In de afgelopen 7 jaar zijn de subsidieaanvragen van 35 projecten gehonoreerd, die de leefbaarheid van het platteland in West-Twente hebben versterkt waaronder het infocentrum op de Canadese begraafplaats in Holten (3e plaats), de kinderboerderij Dondertman, scheepswerf de Enterse Waarf (2e plaats), de Zomp voor Hellendoorn/Nijverdal,  het Memory International War Museum in Nijverdal. Uit al deze prachtige projecten blijkt ons Buitencentrum het meest gewaardeerd. Hulde!

Het voormalige bezoekerscentrum ligt aan de rand van het nationaal park en werd omgebouwd tot Buitencentrum de Sallandse Heuvelrug, dat ook onderdak biedt aan de IVN-afdeling Hellendoorn-Nijverdal, Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, Publiekssterrenwacht Hellendoorn en het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie.

Boswachter Ine Nijveld

reageren

geef een reactie

  • bertusboco
    30 januari 2015 om 16:58

    HArtistieke goed! Helemaal mee eens ook! ?

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog