www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Ken jij een bedrijf in Overijssel met een groen hart? Vertel het!

12 november 2015 Communicatieadviseur Gerard van Breemen in Overijssel

Veel bedrijven zijn afhankelijk van biodiversiteit. Economische ontwikkelingen gaan niet zonder een levendige natuur. Dit geldt voor de landbouw en de recreatiesector, maar ook voor het overige bedrijfsleven. Biodiversiteit is van belang voor de bodemvruchtbaarheid en de voedselproductie, maar biedt ook grondstoffen voor producten als medicijnen, bouwmaterialen, papier en brandstoffen. Daarnaast zorgt biodiversiteit voor een gezonde en evenwichtige leefomgeving en levert het inspirerende voorbeelden voor technologische ontwikkelingen. De bescherming en het stimuleren van biodiversiteit is onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

groenetwinkelingaward

 

 

 

 

 

 

Staatsbosbeheer, Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel en Natuurmonumenten onderstrepen dit graag. Dat doen zij onder meer door voor het vijfde achtereenvolgende jaar de Groene Twinkeling award uit te reiken aan een Overijssels bedrijf dat zich het afgelopen jaar onderscheidend heeft ingezet voor de biodiversiteit.

Ken jij een bedrijf in Overijssel dat binnen haar bedrijfsvoering extra maatregelen neemt om de biodiversiteit in haar omgeving te versterken? Voldoet het bedrijf aan onderstaande criteria en vindt je dat dit bedrijf in aanmerking moet komen voor de Groene Twinkeling? Draag het dan voor via deze link naar het aanmeldformulier. Dat kan nog tot 18 november. Doen!

Roswitha E. Rood, communicatieadviseur Staatsbosbeheer Overijssel

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog