www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Ga niet met de auto naar Sallandse Heuvelrug, ga lopend of fietsend

26 maart 2020 Boswachters in Overijssel

Met dit mooie weer is de verleiding groot om naar de Sallandse Heuvelrug te gaan. Heb jij of je gezinsleden gezondheidsklachten? Blijf dan thuis. Heb je geen klachten? Houd je dan strikt aan de maatregelen als je een frisse neus gaat halen. Jij kunt voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle.

Ga je naar de Sallandse Heuvelrug, kom dan zoveel mogelijk alleen op de fiets of lopend. Houd ook dan minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Ga niet met de auto. We zien op de parkeerplaatsen nog veel auto’s en mensen te dicht bij elkaar staan. Ook staan auto’s verkeerd geparkeerd, zoals voor een afsluitboom, waardoor de toegang voor hulpdiensten geblokkeerd wordt. Dit is niet de bedoeling.


Voorkom dergelijke taferelen. De gemeente Hellendoorn, gemeente Rijssen-Holten en Staatsbosbeheer vragen om niet met de auto naar de Sallandse Heuvelrug te gaan.

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog