www.boswachtersblog.nl/ Overijssel

Nieuwe bank geschonken door aannemersbedrijf Fuhler

16 december 2022 Boswachter Kees Jan Westra in Overijssel

De door Fuhler geschonken bank bij De Pluus | Foto: Hugo Tijdhof, Staatsbosbeheer

Onder hele mooie winterse omstandigheden werd op woensdag 14 december in de Engbertsdijksvenen door aannemersbedrijf Fuhler een bank overgedragen aan Staatsbosbeheer. De nieuwe bank, gezaagd uit een boomstam. Het is een geschenk van de aannemer die de afgelopen jaren werkzaamheden uitvoerde zoals het verwijderen van bosopslag en het herstellen van de wandelpaden in de Engbertsdijksvenen.

De bank is geplaatst nabij De Pluus, het uitkijkpunt aan de noordzijde van de Engbertsdijksvenen. De Pluus biedt een weids uitzicht over de Grote Plas, de hoogveenkern en de bultige heide, een hele mooie plek om even te genieten tijdens een mooie wandeling door de Engbertsdijksvenen…

Vanaf deze plaats willen we aannemersbedrijf Fuhler van harte bedanken voor deze mooie bank!

Felicitaties van Berend Snoek (Fuhler) bij de overdracht van de bank aan Hugo Tijdhof (Staatsbosbeheer).

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog