www.boswachtersblog.nl/ Rottum

Vara Vroege Vogels en National Geographic op bezoek

5 april 2013 bertcorte in Rottum
Rottumeroog in de verte
Rottumeroog in de verte

Fotograaf Jasper Doest houdt de komende tijd een blog bij van de fotoreportage die hij maakt over Rottumeroog. Dit doet hij in verband met de nieuwe samenwerking tussen National Geographic Magazine en Staatsbosbeheer. Jasper legt de unieke natuur vast van één van de laatste wildernissen van Nederland. In maart was hij weer met me mee naar Oog.Volg Jasper zijn berichten op http://www.nationalgeographic.nl/guest/blog/jasper-doest
Later vertel ik meer over deze samenwerking met National Geographic.

Zondagochtend 7 april om 9.05 uur wordt in het radioprogramma Vara Vroege Vogels een interview uitgezonden met de nieuwe vogelwachters van Rottumerplaat. Hier alvast de aankondiging: http://vroegevogels.vara.nl/Fragment.150.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=364107&cHash=fdd5164a121541e464181af136be1ed7
Het vogelwachterskoppel van Plaat, Bart en Doortje, stelt zich later op dit blog nog aan u voor. Dat geldt ook voor het duo van Rottumeroog.

ng logologo-vv_01

reageren

geef een reactie

 • Flessenpost op een onbewoond eiland | Staatsbosbeheer Rottum
  31 oktober 2013 om 13:00

  […] schreven we al over fotograaf Jasper Doest die voor National Geographic een reportage over Rottumeroog aan het maken is. Af en toe blogt hij over zijn belevenissen in onze onbewoonde […]

 • Dick Spijker
  22 april 2013 om 14:09

  Hallo Jasper, inderdaad een unieke ervaring. Veel succes met fotograferen op Oog. Ik ben benieuwd naar de resultaten!
  Dat je de eerste fotograaf bent die het eiland meerdere keren mag bezoeken is niet juist. Zo is Rob de Wind bijvoorbeeld ettelijke malen op Oog en Plaat geweest, samen met SBB, RWS en SVRR. In zijn schitterende boeken en films is daar heel veel materiaal van terug te vinden.
  Met vriendelijke groeten,
  Dick Spijker

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog