www.boswachtersblog.nl/ Schoorlse Duinen

Stem op de leukste hond van de Schoorlse Duinen 2024

29 januari 2024 Boswachter Samuelle van Deutekom in Schoorlse Duinen

De afgelopen weken hebben de boswachters van de Schoorlse Duinen een hele kluif gehad aan het samenstellen van een top 10 van de leukste honden van Schoorl. Nu is het jouw beurt. Stem op 'De leukste hond van Schoorl!

Heel veel honden zijn er aangemeld als #deleukstehondvanSchoorl. Uit al deze inzendingen maakten de boswachters een selectie van de 10 allerleukste.

Stem op de leukste…

Nu kun jij je stem uitbrengen op de hond die volgens jou het gezicht van de aanlijncampagne tijdens het broedseizoen zou moeten worden. Klik op de foto hieronder om je stem uit te brengen. Dit kan t/m zondag 11 februari 2024. Of stem via Instagram en Facebook.

 

Waarom deze actie?

Elk voorjaar vragen de boswachters aandacht voor het aanlijnen van de honden. Afgelopen drie jaar hebben de boswachters de leukste hond gezocht én gevonden. De boswachters zien zoveel leuke honden lopen in het gebied, dat ze graag een lokale hond als boegbeeld voor de campagne nemen. Hiervoor zoeken zij de leukste, schattigste, mooiste hond van Schoorl.

 

reageren

geef een reactie

  • Theo Velseboer
    2 februari 2024 om 17:40
  • Monique Pols
    1 februari 2024 om 12:24
i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog