www.boswachtersblog.nl/ Texel

Woordvoerders van de natuur 1, OSG klassen over De Slufter

8 oktober 2012 Boswachter Erik van der Spek in Texel

 De leerlingen van klas 1h,1i, 1j en 1k van OSG De Hogeberg doen mee aan het landelijke programma ‘Woordvoerders van de Natuur’, mogelijk gemaakt door Nationaal Park Duinen van Texel en Staatsbosbeheer.

De leerlingen hebben kennisgemaakt met de Slufter: op de OSG én natuurlijk in de natuur zelf. Daarbij kropen ze in de huid van een journalist en hebben ze artikelen en foto’s gemaakt voor Texel dit Weekend. Deze week en volgende week ziet u het resultaat. Klas 1i schrijft over dieren in de Slufter, klas 1j over water in de Slufter. 2012 Week40 woordvoerders van de natuur 1

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog