www.boswachtersblog.nl/ Texel

Veel sporters actief in de stormachtige Duinen van Texel

15 februari 2014 Boswachter Erik van der Spek in Texel

[slideshow]

Dit weekend wordt er weer volop gesport in de Duinen van Texel. Zaterdag de TexelTrail van Ateltiek Vereniging Texel. Hardlopen op onverharde paden en het strand. Vanaf Koogerstrand, door Muy, Slufter, Seeting, Duinpark en Bleekersvallei. Vanwege de storm is de route door het bos langs de Ruijslaan vervangen door een extra traject over de Spoorbaan in de Seeting.

Het hele weekend zijn boogschutters actief in het bos en duin ten noorden van De Koog. Ook zij pasten hun programma aan vanwege de storm. De Eilandschutters organiseren hier hun Winteranimal 2014, kunststof dieren zijn daar doelwit. De harde wind zorgde in de open ruimte voor een extra uitdaging.

Boswachter Erik van der Spek

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog