www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Nieuw televisieprogramma op RTV Utrecht van start.

29 februari 2016 staatsbosbeheerutrecht in Utrecht

Vanaf donderdag 3 maart tot en met 7 april zendt RTV Utrecht het televisieprogramma “Mijn Mooiste Plek” uit. In deze zesdelige serie nemen kijkers van RTV Utrecht presentatrice Evelien de Bruijn mee naar gebieden in de provincie Utrecht die zij het mooist vinden. Dit levert verrassende ontmoetingen op met bijzondere mensen, maar vooral met de prachtige landschappen die de provincie rijk is.

RTV Utrecht werkt in deze serie samen met Staatsbosbeheer, Provincie Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Natuurmonumenten,  Utrechts Landschap, Recreatie Midden-Nederland en IVN. Voor Staatsbosbeheer komen de Amerongse Berg (MTB) en het Leersumse Veld (met  de Grote Vijf Safari) aan bod.

Vanaf 3 maart gaat eveneens de website (www.rtvutrecht.nl/plek) live met leuke tips en links om zelf erop uit te gaan en de gebieden te ontdekken.
De uitzendingen zijn op 3, 10, 17, 24, 31 maart en 7 april om 07.00 uur te zien bij RTV Utrecht en worden daarna ieder uur herhaalt. Mogelijk komt er in het najaar een herhaling van deze serie. Bekijk hier alvast de trailer van het programma.

Mijn mooiste plek POSTER 5

Overzicht afleveringen:

Aflevering  3 maart 
Amerongse Berg
Eemland

Aflevering 10 maart
Plantage Willem III
Groot Wilnis/Vinkeveen

Aflevering  17 maart 
Park Vliegbasis Soesterberg
Maarsseveense Plassen

Aflevering 24 maart
Schalwijk
Gageldijk/Noorderpark

Aflevering  31 maart 
Landgoed Haarzuilens
Stoutenburg

Aflevering 7 april
Leersumse Veld
De Lek

 

Team Utrecht

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog