www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Vanavond wandelen!

9 juli 2016 staatsbosbeheerutrecht in Utrecht

Vanavond even geen voetbal.
En dus een prima moment om ’s avonds weer eens naar buiten te gaan. Zeker met het mooie weer is het genieten in het Leersumse Veld.Leersumse Plassen sept 2014

Vanavond kun je ook nog eens mee met twee gidsen van Staatsbosbeheer. Zij vertellen graag over de geschiedenis van het Leersumse Veld. Want wist je dat hier ooit werd kanogevaren? En dat er zelfs een motorcrossbaan heeft gelegen….?! De gidsen vertellen over de Leersumse Plassen, Piëmonteser koeien en flora en fauna van het gebied. Bovendien kennen ze de leukste paadjes. En zeker in de avond is de kans op een ontmoeting met een ree of vos groot. Dus laat je verrassen en ga mee!

bast

De wandeling start om 19.30 uur bij Infocentrum-Rustpunt “De Veldschuur” aan de Maarsbergseweg 18a in Leersum. Ongeveer 21.30 uur ben je weer terug en staat er een kopje koffie of thee klaar. Vooraf aanmelden is niet nodig. Zorg wel voor stevige schoenen en eventueel regenkleding. Een stevige kinderwagen kan mee, een scootmobiel helaas niet. Honden mogen aangelijnd mee. De kosten voor deelname zijn €2,50 voor kinderen en € 5,- voor volwassenen, inclusief het drankje na afloop.

Tot vanavond?

 

 

reageren

geef een reactie

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog