www.boswachtersblog.nl/ Utrecht

Boswachter zoekt donateurs voor aanleg mindervalidenpad Leersumse Veld

19 oktober 2018 Boswachter Corien Koreman in Utrecht

De natuur bereikbaar en beleefbaar. Daar maakt Staatbosbeheer zich hard voor. Iedereen moet kunnen genieten van natuur. Ook mensen met een rolstoel, rollator of scootmobiel. Op de Utrechtse Heuvelrug is het echter lastig om de omgeving te beleven als je aan wielen gebonden bent. Daarom zetten wij ons in voor een 4 kilometer lang mindervalidenpad door het prachtige Leersumse Veld. Zo willen we de natuur weer van iedereen maken.

Boswachter Corien Koreman kreeg vanuit bezoekers de wens voor meer rolstoeltoegankelijke natuur op de Utrechtse Heuvelrug. Natuur speelt ook een grote rol bij revalidatie, met een groene omgeving als onderdeel van het herstelproces. Daarnaast zorgt een vergrijzende bevolking voor een toename van natuur-liefhebbende rolstoelgebruikers. Kortom: bereikbare natuur is belangrijk, en wordt in de toekomst alleen maar belangrijker. Om deze wensen te vervullen is een mindervalidenpad hoognodig, met een rolstoelvriendelijke parkeerplaats.

Helpt u mee?
Voor de kosten van dit project is een deel aan sponsoring al binnen. Voor het resterende bedrag zoeken we donateurs. Mensen die hun steentje bij willen dragen om dit te realiseren. Wilt u ons helpen en een financiële bijdrage leveren? U kunt dat doen via het Buitenfonds of neem contact op met Corien Koreman, boswachter Staatsbosbeheer via c.koreman@staatsbosbeheer.nl

Over het Buitenfonds
Het Buitenfonds is een onafhankelijke stichting die geld werft voor projecten in de natuur van Staatsbosbeheer. Hiermee kan Staatsbosbeheer waardevolle projecten realiseren, zoals kinderen naar buiten brengen, het conserveren en toegankelijk maken van cultuurhistorische schatten, spannende manieren om natuur te beleven en het maatschappelijke werk van de boswachter mogelijk te maken. Projecten waarvoor geen financiering meer beschikbaar is. Het Buitenfonds wil met bedrijven en particulieren samenwerken om groene wensen voor huidige en toekomstige generaties te realiseren.

 

reageren

geef een reactie

 • Kris
  24 juli 2020 om 19:47

  I ordered a Proofreading for my Dissertation and I was 100% satisfied with the result ☑️ from those guys https://instagram.com/academic.pro
  They corrected my language errors, inserted proper format of the references, besides they significantly decreased the percentage of plagiarism.

 • Mark
  19 juli 2020 om 18:34
 • Grace Ray
  10 juli 2020 om 15:25

  My uni is allowed us to use such services like Proofreading and Editing, so I I checked a lot services and can advise below one ?
  https://instagram.com/academic.pro
  They could improve the structure and logic of your paper, correct language errors and decrease plagiarism percentage.

 • Carla Devies
  10 juli 2020 om 13:51

  Don’t like to use such services, but sometimes I just don’t have time to write an assignment by myself. I checked a lot services and can advise ? http://www.academic.solutions
  Quality and timings are good, but a bit expensive ?

i

Mis geen enkel bericht van dit boswachtersblog